accesoires zomer 2006 mode

Zonnebrillen, riemen, tassen, sieraden, sjaaltjes en schoenen. Het zijn allemaal accesoires die je moet hebben, maar welke? Deze zomer kun je je hart ophalen aan bloemen, parels, diadeems, linten en strikken.
Hier komen meer trends voor zomer 2006:

Zonnebrillen:
De zonnebrillen voor 2006 zijn groot, uitgesproken en kleurig. Zwart blijft maar dit seizoen zijn er meer gekleurde brillen

Sieraden:
Lange kettingen blijven het helemaal deze zomer. Met dikke opvallende kralen, grote hangers, strass en ook schakelkettingen. Ook lange gouden kettingen maken je outfit helemaal af!

Schoenen:
Hoge, sexy hakken in alle kleuren, zelfs in zilver en goud, dat gaan we veel zien deze zomer. Zelfs met strass steentjes en kettinkjes. De schoenen voor de zomer zijn echte juweeltjes.

Tassen:
De tassen voor zomer 2006 zijn groot. Heel groot. Een gemakkelijker formaat dat ook helemaal hip is, is de ’tote’.

Riemen:
Het accent op de taille, daar gaat het om deze zomer. In plaats van een riem kan je ook een soepele band of een dik lint gebruiken.

Sjaaltjes:
Sjaaltjes in alle kleuren en materialen maken je zonnige, vrouwelijke ’zomer 2006’-look helemaal af.

Mobiele telefoon:
Mobiele telefoons, mp3-spelers.. alles is tegenwoordig onderhevig aan mode. De mode ontwerpers spelen hier handig op in en komen met de leukste sieraden en hoesjes voor je mobiele telefoon. Zelfs voor je mp3-speler zijn er nu allerlei leuke hoesjes
Door: louwiske op 18-5-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


henk


Begint het te leren
Op 19-05-2006 om 11:47

miss-me


Heeft geen hobby
Op 14-07-2006 om 14:57

crazyab


Komt net kijken
Op 11-08-2006 om 16:28


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.