God of War [PS2] games

God of War is een grandioos goed spel. Eigenlijk is alles perfect; het verhaal, de gameplay, de graphics, noem maar op...

Ares, de God of War, is bezig Athens te vernietigen. Kratos, 1 van zijn krijgers die hemd e rug heeft toegekeerd, word opgeroepen door de andere goden om Ares te verslaan en Athens te redden. Er zijn echter 3 problemen...
1. Kratos is een sterveling, Ares is een god.
2. Kratos is ongeveer even groot als Ares’ kleine teen.
3. Het zou te makkelijk zijn als je geen omweg hoefde te maken.
Wat is een omweg? een leger optrommelen? een grote tank uit de grond stampen en Ares daarmee overhoop schieten?

De echte oplossing: Pandora’s Box!

Pandora’s box, maakt alles mogelijk. Vandaar dat de goden hem dan ook nogal goed hebben verstopt. De box is te vinden in Pandora’s temple.

"Nou, dan gaan we die box halen"

Makkelijker gezegd dan gedaan. Om die box te pakken te krijgen, moet je een tal van gevaren en vijanden doorstaan. een paar voorbeelden van die gevaren: zagen die door de kamer schieten, draaiende cilinders met messen, of gewoon grote spijkers die uit de grond komen.

Buiten dat je goed meot kunnen vechten, moet je ook vindingrijk zijn. Zo moet je weleens een keer een stel beelden met hun schild voor 2 grote gatenz etten waar oneindig vleermuizen uitkomen. Of moet je een puzzel oplossen op een deur open te krijgen.

Maargoed, back to the point. Als Kratos eindelijk de box heeft, komt hij in de hel terecht. Ook daar meot hij wat gevaren doorstaan om terug te koemn bij de bewoonde wereld. Eenmaal terug daar, heeft Ares Pandora’s box gepakt, die jij met slimme vindingrijkheid weer terug krijgt. Je opent hem en je word net zo groot als hem. Na een beetje vechten, moet je je familie gaan beschermen tegen jezelf (in honderdvoud).

Uiteindelijk, na 4 late avondjes, en lange dagen gamen, komt het erop neer dat je Ares verslaat. als dat eenmaal gebeurd is, kan je zijn plaats innemen als God of War, gezien die troon nu leeg is, en jij de eerste sterveling bent die een God heeft verslagen.

Als ik dit spel een cijfer mocht geven: 9.9

Het is een Platinum voor de PS2, en dat zegt al genopeg over hoeveel hij is verkocht. Op sites waar je reviews over spellen kan vinden met een cijfer enzo, scoort dit spel altijd in de 9. dat is iets wat maar weinig spellen hebben...

aanrader/afrader?
Absolute aanrader. Als je eht spel nog niet hebt, zou ik het beslist kopen. Heb je geen PS2? Koop die dan ook!

Door: Happiej op 26-8-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Uberpad


Begint het te leren
Op 12-09-2007 om 16:29


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.