Shopalicious! boeken

Door: Sophie Kinsella

Samenvatting van het boek:
Rebecca Bloomwood is gelukkig getrouwd met Luke. Hun huwelijksreis rond de wereld was een daverend succes. En het zou toch abnormaal zijn als Becky niet een paar souvenirs had aangeschaft. Zoals die zijden kamerjassen uit Hong Kong... vijf Turkse tapijten... een prachtige handgemaakte tafel met tien stoelen uit Sri Lanka... de, eh, manshoge giraffebeelden uit Malawi. Alles zal netjes worden thuisbezorgd.
Maar wanneer de vrachtwagens voor hun huis in Londen parekren, is Luke ziedend. Becky mag haar creditcard niet meer gebruiken. En haar ’geheime’ tweede creditcard ook niet. Deze klap nog maar nauwelijks te boven, krijgt Becky ongelooflijk nieuws: ze blijkt een zus te hebben! Nooit geweten! Een echte zus om mee te winkelen en koffie te drinken en naar de film te gaan. Maar wanneer Becky Jessica voor het eerst ontmoet, krijgt ze de schrik van haar leven. Het kan toch niet waar zijn dat haar zus een hekel heeft aan... winkelen?

Wat vind ik ervan:
Shopalicious is het eerste boek wat ik gelezen heb uit de Shopgirl reeks en ik vond het superleuk!! Becky (Rebecca) is totaal shopverslaafd en daar wordt heel sarcastisch en grappig over geschreven. Becky doet er alles aan om te kunnen shoppen. Ze heeft behalve haar gewone creditcard ook nog een geheime creditcard en een creditcard voor noodgevallen die ze in de voering van haar tas naait of in een poederdoos vastplakt. Ze is altijd verassend en supergrappig. Elke shopgirl zou dit boek moeten lezen!!

Andere Shopgirl- boeken zijn : Aanpakken!, Shopaholic! in alle staten, Shopaholic! zegt ja, Shopaholic & Baby, en Shopaholic!Door: louwiske op 9-8-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.