Velvet Touch "ontharingshandschoentjes" mode

Zoals iedere dame (en misschien eens een heer) ben ik regelmatig in de weer met het scheermes om alles een beetje toonbaar te houden. Ontharingscremes werken bij mij niet (haartjes blijven gewoon zitten) en een epileerapparaat staat bij mij gelijk aan een "appliance from hell" (;-))...dus dacht ik dat die Epil Smooth van Tell Sell (ontharingshandschoen waarmee je gewoon het haar ’wegveegt’) misschien wel wat was. Maar veeeel te duur voor mij, dus ik ging maar es langs de Etos. En daar zal ik de ontharingshandschoentjes van Velvet Touch liggen!

Er staat het volgende op de achterkant van de verpakking:
"Onthaar uw benen op milde wijze met een papieren handschoentje voorzien van een natuurlijk coating. Geen onaangename geur of wondjes meer, creme of scheerapparaat behoren tot het verleden. Velvet Touch onthaart eenvoudig en effectief zonder water of electriciteit (ook handig voor op reis). Op fluweelzachte wijze worden ongewenste haartjes van de benen verwijderd door met tegengestelde draaiende bewegingen het handschoentje over de huid te wrijven zonder druk uit te oefenen. Omdat ook de dode huidcellen worden verwijderd voelt uw huid glad en fluweelzacht aan."

Dus vol goede moed begin ik afgelopen dinsdag aan mn "wax on, wax off"-karate kid routine, alleen nu voor het ontharen van mn benen. Na bijna 2 uren (?!?!) had ik mn onderbenen en een klein deel van mn bovenbenen haarvrij...

Ok, dus laat ik mn resultaten ff vergelijken met wat achter op de verpakking staat:
- Doordat je vaak over dezelfde plek heen moet voordat het haar eraf is, scrub je in feite zo’n beetje je bovenste huidlaag eraf, zeker bij je knieen. Dit heeft 2 gevolgen; 1. een zeer geirriteerde huid (duurde ongeveer 3 dagen voordat de irritatie en rode vlekken weg waren...) en 2. een soort brandgeur die zelfs na het afspoelen en insmeren van mn benen met lekkere bodylotion niet wegging.
- Mn huid voelde dus absoluut niet glad en/of fluweelzacht aan, zelfs niet na tonnen bodylotion!
- En als laatste; onthaar uw benen op "milde" wijze. Dit produkt is in feite veredeld schuurpapier voor je huid, dus daar is niets milds aan!


Mijn conclusie; alles behalve dit produkt gebruiken voor ontharing van je lichaam!!!
Score: -10 vam de 10!!!

Door: xco4ever op 16-7-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Rozemarijn


Een echte topperrr
Op 18-07-2007 om 11:04

poeka


Begint het te leren
Op 19-07-2007 om 07:29

yanny


Is al aardig bezig
Op 19-07-2007 om 11:56

Rozemarijn


Een echte topperrr
Op 19-07-2007 om 21:47

Sucia


Is al aardig bezig
Op 25-07-2007 om 23:33

the_mobro


Heeft geen hobby
Op 06-08-2007 om 15:43

Happiej


Is al aardig bezig
Op 27-08-2007 om 16:11

Andra


Komt net kijken
Op 30-08-2007 om 19:46


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.