THE OC seizoen 1! tv

Jimmy steelt geld van zijn klanten en moet waarschijnlijk de gevangenis in. Zijn vrouw Julie scheidt dan van hem en eist de kinderen op.
Kirsten is eerst niet blij dat Ryan komt intrekken bij hen. Tegelijkertijd is haar man Sandy jaloers op haar wel erg intieme vriendschap met Jimmy. Dat is ook niet helemaal onterecht, aangezien Jimmy haar, als ze hem helpt tijdens het verven van zijn huis, haar kust. Als Sandy daarachter komt, is hij dan ook niet blij. Kirsten is echter jaloers op Sandy’s collega Rachel, met wie hij veel tijd doorbrengt omdat ze samen aan een rechtszaak werken. Uiteindelijk probeert Rachel Sandy nog te versieren, maar Sandy negeert dit en gaat naar zijn gezin.
Marissa wordt depressief door alle gebeurtenissen en krijgt een overdosis. Daarna is moeder Julie vastberaden Marissa voor haar eigen veiligheid naar een inrichting te sturen.
Seth is verliefd op de oppervlakkige en populaire Summer. Wanneer zij ook op de ’nerd’ blijkt te vallen, moet ze kiezen: Haar reputatie of liefde voor Seth. Ook Seth moet kiezen...tussen twee meisjes!
Ryan is verliefd op Marissa, die al een lange tijd een relatie heeft met Luke. Luke is hier niet blij mee en heet hem dan ook niet welkom in Orange County. Toch moet hij het accepteren wanneer Marissa Ryan boven hem verkiest.

MENING:
In het eerste deel van the oc moet men nog een beetje op gang komen. De 4 personen waar het om gaat(Ryan, Marissa, Summer, Seth) zijn nog geen beste vrienden en iedereen heeft nog heel duidelijk zijn eigen leven. Hoe verder je in het verhaal komt, hoe beter de band wordt tussen de hoofdpersonen.
Ik vind het een super verhaal!! Je kunt je helemaal inleven en kan elke aflevering wel 100x zien!! Wat vinden jullie van the oc??

Door: Más! op 12-7-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.