ciao-shopping websites

Op Ciao-Shopping kan je door het schrijven van reviews geld verdienen. Hoe vaker jouw review gelezen wordt, hoe meer je krijgt. En 1x per maand krijgen de 10 beste reviews van die maand ook nog eens een grote bonus.

Waar kan je over schrijven?
Er zijn diverse categoriŽn, zoals: Cameraís, Computers, DVDís, Electronica, Huishoudelijk, Mobiele telefoons, Mobiliteit, Muziek en Reizen. En sinds een tijdje kun je ook Games en alles wat daar bij hoort (zoals gamepads e.d.) doen.

Hoe werkt het?
Voor alles wat je doet, krijg je punten. En hoe meer punten je verdient bij Ciao, hoe hoger je in rang komt. Zo kan je in een oogopslag zien, wie er gevorderd is of nog maar een beginneling. Het schrijven van een review levert je bijvoorbeeld 30 punten op en het schrijven van een commentaar op iemand anderís review 3 punten. Het heeft dus ook zeker nut om reviews van anderen te lezen en te beoordelen. Ten eerste leer je er enorm van en ten tweede verzamel je daar zelf ook weer punten mee. En ten derde zien ze jouw naam voorbij komen en komen ze ook weer een keer tussen jouw reviews neuzen waar je niet alleen punten mee scoort, maar ook geld.

Reviews die jij schrijft en die je leest van anderen, kan je beoordelen. Je hebt hiervoor de keus uit "uitzonderlijk", "zeer behulpzaam", "behulpzaam", "weinig behulpzaam", "niet behulpzaam" en "irrelevant". Mensen die een "niet behulpzaam" of een "irrelevant" krijgen, krijgen 12 strafpunten die van hun punten af gaan. Een "weinig behulpzaam" levert 6 strafpunten op. Het is dus zaak goede, complete en duidelijke reviews te schrijven.

Er is ook een soort buddy-systeem. Mensen die goed schrijven kun je buddy van je maken en als je dan een review zoekt, komen reviews van je buddies altijd bovenaan. Zo weet je bijna altijd zeker dat je een goede review voor je hebt.

Je kan ook vrienden lid maken. Voor elke vriend die je aanmeldt, krijg je 150 punten. Gaan die vrienden zelf ook reviews schrijven, verdien je ook geld over hun reviews. En dat kan nog best oplopen. Motiveer dus al je vrienden!

Als je het leuk vindt om hier reviews te schrijven, moet je zeker ook eens bij Ciao-shopping komen neuzen. Maak je persoonlijke homepage, ga her en der reviews beoordelen en zorg dat je gastenboek gevuld raakt. En dat je geld verdient natuurlijk, want dat is nog steeds het meest meegenomen.

Door: Cynneke op 4-5-2007 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


the_mobro


Heeft geen hobby
Op 22-05-2007 om 10:31

Cynneke


Is al aardig bezig
Op 22-05-2007 om 10:48


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.