Bright: een helder en goed tijdschrift tijdschriften

Het tijdschrift Bright Voor een tijdschrift moet je betalen. Voor de meeste artikelen op internet niet. Een tijdschrift kun je overal lezen, in bed, op de bank of in de trein. En dat is nou precies de reden waarom tijdschriften toch nog worden verkocht. Bovendien worden magazines vaak met meer aandacht gemaakt dan een internetartikel, waardoor ze er vaak mooi en overzichtelijk uitzien.

Als je op zoek bent naar een leuk tijdschrift is het vaak moeilijk kiezen. Er zijn vele verschillende tijdschriften; welke is nou het beste en het leukst? Dat verschilt natuurlijk erg per persoon. Voor mij geldt dat ik het tijdschrift Bright een goede keuze vind.Het magazine Bright omschrijft zichtzelf als ’Tweemaandelijkse glossy op 12-inch formaat, lifestylemagazine over technologie en design gericht op innovators en trendsetters’. Kortom, een tijschrift over ’techlifestyle’.

Gelukkig is het niet een blad dat simpelweg volstaat met grappige en aparte gadgets. Er wordt juist ook ingegaan op bepaalde ontwikkelingen in de samenleving en ICT. Het is een afwisselend blad dat verschillende onderwerpen bespreekt.

Erg leuk ook is dat er elke vrijdag een zogenaamde Uitpakparty wordt gehouden. Dit houdt in dat het blad Bright een bepaald nieuw product heeft besteld en dat gaat testen, dit alles vastgelegd op film. De ene keer beoordelen ze een mobiel als de K800, de andere keer testen ze een opblaasbare waterscooter; vaak grappig om te zien ;-)Maar wacht eens! Het ging toch om een tijdschrift? Filmpjes en papier gaan in de praktijk niet echt gemakkelijk samnen! Inderdaad, vandaar ook dat het tijdschrift Bright een website heeft, waarom elke dag ook nieuwe artikelen worden geplaatst. En die zijn in tegenstelling tot het tijdschrift gratis te lezen!

Enige nadeel is wel dat je sommige van de artikelen die op internet staan terugvindt in het blad; als je het blad koopt, betaal je dus eigenlijk ook een beetje voor artikelen die gratis te lezen zijn. Naast dat de website een lokkertje is om het blad aan te schaffen, is het ook een aanvulling op het blad, metname door de filmpjes die worden geplaatst.

Tot slot nog een groot voordeel van het nemen van een abonnement op een magazine. Vaak krijg je namelijk een gratis welkomsgeschenk; soms een erg leuk cadeau, soms wat minder. Jezelf af en toe verwennen hoeft geen probleem te zijn. Dubbel verwend te worden doordat je behalve een magazine ook nog eens een geschenk krijgt, is uiteraard mooi meegenmomen :-)

Door: lennart.mulder op 12-10-2006 | Login om te stemmen Of registreer je hier.


Imjori


Heeft geen hobby
Op 12-10-2006 om 17:02


Je moet inloggen om te kunnen reageren! Of registreer je hier.