Over Checkitout

Waarom registreren?
Registreren op Checkitout.nl heeft verschillende voordelen. Allereerst kun je dan natuurlijk reageren op nieuws en reviews, nieuwsartikelen lezen en reviews plaatsen. Maar als je bent ingelogd kun je ook de website in een geheel andere stijl bekijken! Ook heb je als geregistreerde user een eigen profiel, waar je vrienden kunt maken, deelnemen aan groepen, gebruikers kunt aanmelden en ook nog een avatar kunt kiezen.

Checkies
Checkies zijn het virtuele betaalmiddel op CheckItOut. Je kunt deze uitgeven in de shop. Je huidige hoeveelheid checkies zie je aan de rechterkant van het scherm als je bent ingelogd. Bij het voltooien van de inschrijfprocedure bij CheckitOut krijg je meteen al 50 checkies. Checkies kun je verdienen op verschillende manieren:

1. Laat je vrienden zich inschrijven op Checkitout.nl
De meeste checkies kun je verdienen door andere mensen te vertellen over CheckitOut Elke keer als iemand zich op Checkitout.nl inschrijft na een mail van jou verdien je 10 Checkies!! Wil je veel Checkies in de wacht slepen? Stuur jouw vrienden dan hier mee een mailtje en laat ze weten dat ze zich in moeten schrijven op Checkitout.nl! Als zij weer andere mensen aanmelden krijg jij daar ook weer checkies voor, enzovoorts, zodat je zonder veel moeite wel checkies binnen krijgt.

2. Meedoen aan onderzoeken
Zo nu en dan krijg je een uitnodiging via de mail, waarmee je toegang krijgt tot een online vragenlijst. Als je deze compleet (en serieus) invult verdien je 100 checkies. Er worden regelmatig uitnodigingen verstuurd over verschillende onderwerpen. Meer informatie vind je bij het kopje Online Onderzoek op de Info pagina.

3. Reviews plaatsen
Door reviews te plaatsen, kun je 10 checkies verdienen per geplaatste review. Geef jouw mening over nieuwe films, games, mobieltjes, etcetera en plaats deze op de site.

Checkitout
Checkitout.nl is een website voor kritische jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Hier kunnen zij nieuwe producten of diensten bespreken en beoordelen, of lezen wat anderen hierover denken. Ook kunnen zij hier belangrijke zaken in hun leven vergelijken met dat van anderen, zoals de hoogte van hun zakgeld of inkomen.

De vaste leden van Checkitout.nl worden ongeveer eens in de maand door middel van een online vragenlijst gevraagd hun mening te geven over actuele zaken en dingen die jongeren bezig houden. Zij kunnen hierin ook zien of andere jongeren er hetzelfde over denken.

Checkitout.nl is opgezet door Newcom Research & Consultancy in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam en het Da Vinci Instituut.